Monday, 1 October 2012

Month To Remember


selamat datang OCTOBER 


Dah lama aku tak update belog .tengok tengok dah blogger dah new face .Sumpah memeningkan .tak sukaa .Tapi apa boleh buat .Sebulan jugak lah aku tak update belog . . Bulan ni dah masuk bulan 10 .sekejap je dah 10 lepas ni lagi 2 bulan nak habis tahun untuk tahun ini ,Hujung bulan ni saya nak final exam .Woah dah 4 bulan aku belajar kat kolej .tapi still macam kat menengah . life dekat sini okayy . tak ada rasa macam duduk dekat hutan ke apa kan . now aku tengah tunggu loan dari pt masuk lepas tu ringan lah sikit beban abah . ada ke bapak aku kata aku banyak belanja dari kak ngah . dah aku naik teksi hari2 . beli modul lagi . dia tak tahu aku dekat sini makan tak makan je . nak kata duit banyak habis pun aku tak tahu kemana aku habis kan . dah dekat 2 minggu aku tak makan dekat kedai , masak ayam goreng makan dengan kicap je . ma cakap kesian adik makan ayam dengan kicap jee .muehhehh . dah nama hidup bujang . susah gak kalau jauh dari family . sekarang ni boleh la bawak sambal dan ayam sebab peti ais dah ada . thanks to mak ngah bagi kita peti ais .Hehehe . 2 minggu lepas aku midterm keputusan dia memang buat aku pucat lah . seram lah .teruk sangat markah aku . Quiz pun cukup cukup je . aku kene usaha keras untuk dalam markah yang terbaik . okay lah nanti aku nak update lagi banyakk banyakk . 

Lelambaiii 

Tangan awak comellah ,kalau awak komen lagi lagi dan lagi comel

No comments:

Post a Comment

Please put some massage to me :)