Tuesday, 28 August 2012

Never lets you go






Helooo semuaa i'm back after 2 weeks berdiam diri . post yang sebelum ringkas-ringkas jee . dekat atas ni gambar keluarga saya bersama atok saya . askar negara pada 50 tahun lalu . macho bukan ? act susah gila nak tangkap gambar tokwan kepala senget lah , mata tutup lahh .macam macamlahh . bila kiterong cakap tok wan macho lahh mesti tok wan dok usap rambut dia yang ala ala buat macho tuu.perasan tokwan saya . harap tokwan saya sentiasa mengingati saya keluarga . dekat kampung abah selalu bawak tokwan pekena nasi kandaq tapi sayang abah tak sehat masa raya .keshian tokwan tak dapat pekena nasi kandaq dan kesian jugak dekat abah . tak dapat nak enjoy raya masa dekat kampung .

kalau balik kedah memang heaven , kalau balik perak kurang heaven nya .sebab belah abah opah dah tak ingat kami .dia dah nyanyuk . kadang kadang kesian abah ,abah berharap sangat opah ingat dia .opah selalu ingat anak bongsu dia .asalkan bercerita mesti keluar anak bongsu dia tu . sometime opah cerita banyak kali lepas 5 minit . apa apa pun setiap darah yang mengalir dibadan mereka adalah darah aku jugak .hahha .

Doa aku hanya untuk mereka yang disampingku ,keluarga ,saudara dan yang halal bagi aku .

Amin :D


Tangan awak comellah ,kalau awak komen lagi lagi dan lagi comel

No comments:

Post a Comment

Please put some massage to me :)