Friday, 3 August 2012

My fault .

helloo semuaa .sehat takk ? kita demam tak ada siapa nak bagi makan ubat .hmmm .hehehe.macam budak kecik kan ? actualy nak kongsi cerita teruk aku ni . hari rabu haritu aku pergi TS tengah malam tanpa izin emak n ayah .aku pun tak tahu kenapa aku bodoh sangat duk ikut akak sebilik aku .pulak dah dekat rumah aku ada pulak mata-mata akak aku .actualy aku tak marah pun kak pija .tapi aku berterima kasih dekat dia sebab bagi tahu kak ngah , sampai je ts aku mcg emak ,emak tu pulak jenis cepat susah hati.aku pun salah kenapa lah tak bagi tahu emak awal2 . kak ngah pulak marah marah aku sampai aku menangis . teresak dalam ts tu .kak ngah kata emak nangis .ohhmayy aku buat emak nangis .aku rasa nak marah dengan diri sendiri sebab bodoh .aku ni kecik lagi anak last . dengar je emak nangis kak ngah cepat cepat amek aku kat depan TS .lupa nak cakap aku pergi TS masa tu dah pukul 11 lebih nak tengok wayang midnite katakan .last-last wayang kemana aku pun entah kemana .after few minute menunggu kak ngah sampai depan TS .memang teresak gilo kat depan tuu .macam tengah buat drama sedih macam tulahh .masa tu akak bilik aku teman .explain kenapa dia bawak aku .akak aku marah dia balik . aku pun sekrang tengok kak nadia macam tak suka je kat aku .maybe sebab pasal malam tuu .haihhh.entah laa .lepas ni kemana saje aku pergi aku kene report dengan k.ngah dulu .termasuk la ke kolej balik kolej .sabar jelahh . apa pun aku memang salah salah salah . 

****Wasalam ****



Tangan awak comellah ,kalau awak komen lagi lagi dan lagi comel

No comments:

Post a Comment

Please put some massage to me :)