Tuesday, 24 July 2012

RAMADHAN AND FRIEND

hello semuaa ,.rindu tak saya ? semestinyaaaaaaaaaaa tidak kan ?siapalah saya ini .tak hot macam blogger blogger lain . dah 3 minggu tak update blog .semak samun sini sana .sejak dah masuk kolej ni full time sibuk . hahaha, korang sehat tak ? aku tak sehat .suara tiba-tiba hilang .jadi bisu aku buat 2 3 hari ni .presentation pung aku diberi pelepasan sebab tak ada suara .thanks to miss nik yang comel bagi saya pelepasan . sebelum saya lupa saya nak ucapkan "SELAMAT BERPUASA BAGI SEMUA UMAT ISLAM DI MUKA BUMI ALLAH INI "


Okay back to story .hari saya rajin nak update pasal kawan saya yang manis manis belaka ni .act manis ke ? macam gula la pulak .okayy .


yang senyum colgate ni nama dia asyikin azman .kodok ni suka sangat gelak .sakai sampai aku pung malas nak layan  lebiuu ekinn 
yang perasan dia comel nama dia anies shaherra .

masa kali pertama jumpa sumpah aku tak suka sebab mulut dia bising . hahaha,akhirnya aku kawan jugak.lebiuu anies .huahuahua 


yang pakai sweater putih tu nama dia mia .orangnya kecik dann dann suka bahan orang .love you miaa muehhehhehe 
act,ada lagi dua orang kak chika dan oyen .gambar tak ada nak post .jangan marah je . aku nak bagitahu aku senang kawan dengan korang .maaf lah sometimes aku blur sikit .memerlukan banyak masa untuk menjadi lebih baik .
thanks korang .lebiuuuuu 




***WASALAM***


Tangan awak comellah ,kalau awak komen lagi lagi dan lagi comel

4 comments:

  1. auww... so sweet yang. love youu :* muahhh sayangg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muah muah to gojes . lebiuu you and kak chika :)

      Delete
  2. tak sabar nak ambil gambar dengan shakiraaa >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. hohooo,kita lagi tak sabar nak bergambar dengan aliff .hahahaha,bila nak mai kl lagi ??

      Delete

Please put some massage to me :)