Friday, 15 June 2012

Saya Bakal Pelajar KPTM KL !


Wuarghhhh so long time tak ber"blogging " few days ni banyak benda nak uruskan ..Anyway aku tak dapat pun masuk IPTA .rezeki tak ada disana  ..tapi rezeki aku ada di KPTM KL .Alhamdulillah ada jugak peluang nak sambung belajar .dah last minute punya pasal semua jadi kelam kabut .act ,tak ada pun kelam sangat kan .nak gempak je pun . .Saya tak perlu takut lagi sebab belum daftar kat kptm dah dapat banyak kawan zaman moden macam tak ada benda yang tak mustahil *betul keh apa yang aku tulis .lupakan * .Pagi buta tadi pergi  buat medical check ,x-ray bagai last dokter cakap isnin datang balik .the fish aku nak datang balik .lama kot nak tunggu .hehehee sampai sekarang still nak tergelak bila ingatkan hal bagi tadi lawak dooo .kahkahkah ..
okayy laah korang aku tak ada benda nak cakap sangat .

Doakan aku yee 

***WASALAM***

Tangan awak comellah ,kalau awak komen lagi lagi dan lagi comel

No comments:

Post a Comment

Please put some massage to me :)