Thursday, 7 June 2012

" lahirnya didunia disambut dengan azan perginya diringi solat "


helloooo semuaaa ,dah lama tak update blog .saya busy sekarang busy tidur ,makan , tolong mak ,kemas rumah .ayooo memang penat .baru je lepas balik dari sekolah minta cop pengetua sekolah .sekarang ni saya nak  ucapkan takziah buat keluarga yasmin hunwick .mula-mula ramai tanya siapa arwah ni ,sampai top ten kat twitter rupa-rupanya arwah ni seorang yang cantik dan comel .ramai yang tak sangka arwah dah meninggalkan kita kerana kemalangan jalan raya . ni gambar arwah yang terbaru .sungguh cantik semoga arwah bersama orang yang beriman amin ...

Photobucket
sumber dari blog arwah .postnya terakhir sebelum meninggalkan duniawi .
 

 " lahirnya didunia disambut dengan azan perginya diringi solat "

Okayy semua jangan sedih-sedih kayy .setiap yang hidup pasti akan rasa kematian .

*** WASALAM ***



Tangan awak comellah ,kalau awak komen lagi lagi dan lagi comel

No comments:

Post a Comment

Please put some massage to me :)