Friday, 22 June 2012

Good bye .


Heyyyoooo,apa khabar semuaa ? hari saya dah okay sikit dari semalam . lagi 4 hari je aku akan tinggalkan rumah ,emak abah ,manja , katil dan motor .bye bye ,tahun ni mungkin best dan mungkin tidak .yang bestnya dapat kawan baru .thanks to sara sebab invited aku kat kptm kl .sebab dia aku dapat banyak kawan .thanks thanks . huwaaa sedihnya ..lepas ni tak boleh nak sayang mak abah cium abah emak cakap selamat malam dengan mak abah .sedih sedih ,tahun ni berbuka puasa tak bolehlah nak bebuka ssama setiap hari .minggu ni last duduk rumah tengok TV .tinggalkan cerita ameera ,suri dan waris .hehehe .sampai cerita pun nak sedih .bila2 boleh tengok .okayy lah mood saya tetap sedih walaupun dekat dengan family .


Tangan awak comellah ,kalau awak komen lagi lagi dan lagi comel

2 comments:

Please put some massage to me :)