Wednesday, 23 May 2012

Selamat oh selamat


Update update .hyee semuaa .alhamdulillah saya pulak yang sakit .hahha
sakit simple je kene ulser je pon pon .haha
sekarang ni dah nak masuk bulan 6 ,that mean ramailah yang dok sibuk-sibuk kan diri dengan mengemas dan menguruskan diri untuk masuk / daftar ke matrik or universiti or kolej .tengok tu banyak 'or' .ayooo dah lama sangat nak tahu contest yang saya masuk apa cerita ? aduhhh .kok sik lama bangat .berbalik pada cerita asal .saya dapat panggilan temuduga uitm .patut ke pergi ?memang patut .hehe.saya tanya awak saya jawap balik ..sebaiklah zaman sekarang ni canggih boleh cari kawan before pergi temuduga tu nama dia 'muslihaha' nama dekat twiderrr ..tak tahu dia nak pergi ke tak .act.memang nak pergi tapi bila fikir-fikir temuduga buat saya takut .rasa macam orang yang menemuduga saya tu seorang monster .hahha.mulalah dengan benda gila-gila ni .So kawan yang dapat UiTM tu selamat berjaya keyh terutama kawan saya azmira .selamat menjadi warga na na na na na na Ganu kitaaa .hahaha .tengah menaip time lapar memang best .nak makan sekejap nanti saya balik .alhamdulillah kenyangg woo .makan nasi goreng buatan emak amat sedap .hehehee.tak sabar nak  masuk kolej .kolej pun kolej lah dah dapat kolej kira okayy apa .hahaha .itu je jalan yang terbaik untuk berjaya .wish me luck blogger .haha.tak banyak nak post 

thank you 
Wassalam

Tangan awak comellah ,kalau awak komen lagi lagi dan lagi comel

2 comments:

  1. ahaks ! bnyk na na na ganu nyee . heheh . aku wish luck tok kau jugakk <3

    ReplyDelete
  2. tak tau nak had berapa banyak na na na tu .heheh terima kasih .wish you too

    ReplyDelete

Please put some massage to me :)