Saturday, 5 May 2012

Happy June

 
Hewwhewwhewww .
tengah gembira ni .tak tahu kenapa ?uishhh .alaahh tak kan tak tahu kot dah terpapang kat title post tu .actualy bulan 6 dah nak sambung belajar kat Kolej Poly Tech Mara Kuala Lumpur .Masa tu lah saya kembali ke alam student .perkara yang dinanti-nantikan sejak bulan dua belas tahun lepas  .pada mula nya memang minta mak excuse kan saya sebab saya tak nak sambung belajar tapi since dah mula kerja bulan satu hari tu terus ubah fikiran nak sambung belajar .Sekarang ini sijil SPM orang pandai sebelah mata je .Esok lusa Diploma pula orang pandang sebelah mata juga .lepas habis diploma nanti nak sambung terus ijazah ..ehhhh .belum habis lagi diploma tapi dah berangan nak sambung ijazah ..hehee.berangan tu kan satu daripada sifat manusia .takkan la hang pa semua ini tak pernah berangan kot .tipu aih kalau tak ada sifat berangan lansung .Lagi pun kalau setakat sijil SPM ini kerja pun kerja yang teruk-teruk .hehee. dekat KPTM nanti saya ambil jurusan pengurusan bidang  kemanusian atau singkatan HRM ..harap-harap dapat la bawak kos tu dengan mudah amin ..amin ..



tak sabar nak tunggu bulan june .heheee

Tangan awak comellah ,kalau awak komen lagi lagi dan lagi comel

No comments:

Post a Comment

Please put some massage to me :)