Wednesday, 23 May 2012

HANGOUT


YEHAAAAA .dapat hangout kali terakhir.baru je buat post baru terlupa nak buat post yang kami hangout semalam .hangout selalu ramai kan ?tapi kami bertiga je .saya ,azmira dan nadirah 

Saya dan Azmira


azmira dan nadirah 
Kami hangout tempat yang dekat dengan kami ,apa lagi kalau bukan sunway pyramid .malas nak pergi jauh-jauh .gambar dekat atas masa tengah tunggu bas .puihh bas semua nonong je bawak laju tak berhenti pun .penat menunggu akhirnya decide nak teksi .hahahaha .mana ada lama dalam 10 minit je tunggu bas .lagipun gelap macam nak hujan kami pun naik teksi .tong tong duit .sampai sana beli tiket wayang dark shadows ,lepas tu teman dua gojes tu pergi Popular beli barang nak masuk kolej dengan U kata kan .hahah .saya tunggu kat luar sambil makan aiskrim chocotop mekdi ..yang diorang pulak uruskan benda yang nak beli .lama jugak dorang masuk dalam .sampai aiskrim dah habis saya telan tak keluar-keluar jugak .nih nak marah ni lama sangat ,.hehehe act tak marah punn .dah keluar dah popular agak-agak nak dekat pukul dua pergi dekat wayang nak beli popcorn .hahha lawak-lawak entah macam mana popcorn yang oden beli terlekat kat tudung mira .ada aksesori sikit .haha.sori mira popcorn tu yang dok gedik nak lekat tudung kau ..wayang habis dalam pukul 4.30 kot .eh eh eh .lupa nak cerita masa keluar dari wayang kan ada kakak tu panggil suruh bagi ucapan  pasal  merdeka nanti .masuk astro woo .tapi sebab terlampau gadis melayu kami pun tolak akak tu .hahahaa.maluuu .sambung balik pasal HP..perut pun dah start main lagu rap .tekak ni teringgin nak makan kepci tapi tapi tempat kepci dia renovation .terliur laa aku ni .akhirnya kami melantak mekdi tak ada benda nak makan .saya makan ayam mekdi perghhhhh pedas siott..makan ayam makan aiskrim sebab pedas .kentang goreng mekdi pulak terlebih garam .masin siot semua serba tak kena .Lepas makan semua muka tengah  kekenyangan .serius tak larat nak jalan .hahha.lepak sat kat luar pyramid .dah laa guyss tiba-tiba tak ada mood nak type panjang2 .

Non edit .sebab tu tak cantek .natural is me :)
Satu je gambar saya dengan nad .

Gojes :)





Tangan awak comellah ,kalau awak komen lagi lagi dan lagi comel

2 comments:

  1. hehehe . will miss thiss *btol ke BI aku ?
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah mungkin cengini kot .i will miss this moments .hahha .

      Delete

Please put some massage to me :)