Monday, 21 May 2012

Askar saya !



hello semuaa .selamat tengahari +petang .adakah anda sehat ? kalau sehat alhamdulillah ,bagi yang tak sehat saya doakan anda sehat .harini saya nak post pasal benda yang saya buat setiap kali tolong mak saya berniaga .setiap hari bangun tetap 6.40 pagi .mandi solat .then tidur balik .hahahhaa.pukul 7.10 saya bangun balik .siap then turun bawah .benda pertama saya buat adalah minta kunci dekat emak . pastu bukak peti surat .datang askar-askar saya yang ada kat bawah tu . terutamanya dia 
.
.
.
.
So sweet tengok dorang makan .sangat lapar .

kesian manja two tak nampak muka .
ini manja two nak tahu kenapa manja two  sebab muka dia ekor dia perangai dia sebijik macam manja yang saya bela dekat rumah .(muka penuh perasaan bongkak )

tempat terbaik lepas kekenyangan ((betul ke tak eja tu)



putih ni baru lagi ada kat tempat mak niaga .kesian dia dah tua maknanya selalu sakit .harap dia sembuh dah kuat .


kasut pun jadi nak gigit .tangan kaki pun kalau bagi dia nak gigit .


yang ni manja yang saya bela .cuma dia comel than manja two .
.
.
comel sungguh .kalau masuk pertandingan mesti menang .manja ,achik i love you .forever..
begitulah postnyaa ,tak banyak nak cakap .saya bercerita melalui gambar .harap2 anda enjoyy





Tangan awak comellah ,kalau awak komen lagi lagi dan lagi comel

2 comments:

  1. Replies
    1. yang last sekali tu paling dan paling comel :) hehehee.

      Delete

Please put some massage to me :)