Friday, 13 April 2012

Tak cukup-cukup lagi ke ?


Rasanyaa kau memang tak reti nak buat hal sendirikan ?sudah-sudahlah nak menyindir orang .kelak makan diri sendiri .Aku tahu kau ambil kesah tentang EX kau .tapi kau kene ingat tak semua benda kau buat orang suka ..tak cukup kau lagi ke pasal dulu tu ?sekarang isu kawan aku pergi keje pakai skirt .kau post wall kat FB kau kau tulis 'keje apa pakai skirt' dan 'tak sangka pergi keje pakai skirt ' .dia tahu apa dia buat .jangan nak jadi baik sangat .kau cari penyakit jee tuu . Pastu kawan-kawan kau kata 'GRO' hello ceteknyaaa fikiran kawan-kawan kau tuu .

Banyak lagi komen2 .tapi malas 
   Semua manusia tak lepas dari buat kesilapan .mungkin kesilapan dia kali ni .dan mungkin jugak kesilapan kau lakukan satu hari nanti .

*NotaPurple:Patut ke kita nak nasihatkan orang lain kalau kita sendiri pun seronggg .
Saiful  anda patut fikirankan diri anda jugak .jangan nak cari kesalahan orang lain .






Tangan awak comellah ,kalau awak komen lagi lagi dan lagi comel

No comments:

Post a Comment

Please put some massage to me :)