Sunday, 22 April 2012

SEGMEN : MY FIRST ENTRY IS AWESOME !



Mula Mula kita tengok dulu Gambar owner yang buat segmen ni Comelkannn .

Huwaaaa terasa nak nangis woo .apalah ALIFF HAIKAL bagi jawatan tukang promote 'SEGMEN :MY FIRST ENTRY IS AWESOME '  okay okay toksah nak merunggut shakira .Tolong orangkan dapat pahala .Entry saya ciput je tak panjang lebar .mula blogging pun baru tahun ini .masih tak pandai lagi .Baby baru nak merangkak pun tak lepas lagi .serius macam budak-budak  entry saya masa ini.

assalamualaikum

Finaly siap jugak belog aku ni .
punya la lama nak pilih blogskin .sampai juling2 mata nie ha nak pilih .dapat la satu .jadilah .
daripada tak ada apa2 kan .pink colour .

"First Post '
Tudiaaa entry pertama yang skemaa .jangan gelak yee Hencek Aliff .
Awak cari url ye ? Kat sini  ( ^_^ ) *saya tak tipu*
Kalau korang nak join boleh tekan button ada nama ALIFF HAIKAL . and ikutla syarat-syarat comel dia tu .
saya tag this segmen dekat  HEYFATSO   ..
Sekian tamatlah Warkah harini .

Tangan awak comellah ,kalau awak komen lagi lagi dan lagi comel

8 comments:

  1. HAHA baru join eh blogspot tahun ni ,.ee junior kita ni . hahaa

    ReplyDelete
  2. Aliff ,junior laa sangat .hahha.

    ReplyDelete
  3. meh sini tonyohh sikit kat link ni nak kasi berbunga sikit jiwa dan raga . hehe
    http://ekaldude.blogspot.com/2012/05/hadiah-segmen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tonyoh2 dah tadi pagi ..tak berbunga jugak pun ,hahahaa

      Delete
  4. dari segmen yang sma...nice one...salam kenal...heheheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti laa dari segmen yang sama .salam perkenalan jugak :D

      Delete
  5. singgah dari segment yang sama. saya follow kalau belum follow hihihi :D

    http://amercorner.blogspot.com/2012/04/segmen-my-first-entry-is-awesome.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay nanti saya follow okayy :D

      Delete

Please put some massage to me :)