Sunday, 22 April 2012

SEGMEN : MY FIRST ENTRY IS AWESOME !


Mula Mula kita tengok dulu Gambar owner yang buat segmen ni Comelkannn .
Huwaaaa terasa nak nangis woo .apalah ALIFF HAIKAL bagi jawatan tukang promote 'SEGMEN :MY FIRST ENTRY IS AWESOME '  okay okay toksah nak merunggut shakira .Tolong orangkan dapat pahala .Entry saya ciput je tak panjang lebar .mula blogging pun baru tahun ini .masih tak pandai lagi .Baby baru nak merangkak pun tak lepas lagi .serius macam budak-budak  entry saya masa ini.

assalamualaikum

Finaly siap jugak belog aku ni .
punya la lama nak pilih blogskin .sampai juling2 mata nie ha nak pilih .dapat la satu .jadilah .
daripada tak ada apa2 kan .pink colour .

"First Post '
Tudiaaa entry pertama yang skemaa .jangan gelak yee Hencek Aliff .
Awak cari url ye ? Kat sini  ( ^_^ ) *saya tak tipu*
Kalau korang nak join boleh tekan button ada nama ALIFF HAIKAL . and ikutla syarat-syarat comel dia tu .
saya tag this segmen dekat  HEYFATSO   ..
Sekian tamatlah Warkah harini .

Tangan awak comellah ,kalau awak komen lagi lagi dan lagi comel

No comments:

Post a Comment

Please put some massage to me :)