Friday, 6 April 2012

Sebab aku sayang manja


hello semuaaaa salam jumaat ,hari aku sangat sangat teruja nak buat post baru ,post kali tentang manja .tahu siapa manja  tengokk ni

nama dia manja .umur dia 4tahun .aku ambil dia masa dia baby ,dekat shah alam masa tu dia selekeh gila .tak terkata .tapi sekarang comelll .

sebab sayang dia sebab dia bijak .


mengantook .huwaaa ,nak tido kat lappy acik :P

suka gambar ni sebab entah la nampak sweet jee .
walaupun dia ni suka kacau orang tengah buat keje tapi dia jugak lah buah hati aku even dia kucing aku sayang dia macam adik aku sendiri .hehee.sampai sedara mara selalu kata mana adek kau jemie .heheee .

tapi kan ada satu tabiat aku kurang suka dengan dia ni ,manja kalau dapat kelaur garang ya rabbi mengalahkan kucing jantan .pernah dulu lagi 5 hari nak raya puasa .malam tu aku tengah kemas baju.dia biasa kurung je kat rumah entah macam mana la dia terlepas .disebab kan terlalu sayang kan dia .sampai berdarah-darah tangan aku sebab dia cakar .masa tu mengigil tangan aku .tapi aku tetap sayang manja .tak hilang dia macam aku hilang kiki ,siti ,sofa ,hitam ,belang .cukuplah yang tu saja aku hilang ,aku tak nak hilang manja 

setiap hari aku akan cakap kat dia walaupun dia tak paham *iloveyou manja * muahhhhh.

Tangan awak comellah ,kalau awak komen lagi lagi dan lagi comel

No comments:

Post a Comment

Please put some massage to me :)