Monday, 16 April 2012

Not Happy



Sorry pembukaan yang agak terukk :(


heyy semuaaaa ,harini bosannn sangat sangat .dekat twitter semua sombong-sombong tak nak tegur kita .okayy fine tak nak tegur sudah .tapi bila aku tegur agak-agaknya tangan korang tu tak ada kot .tweet orang lain balas je ,tweet saya tak balas .memang tengah sentap ...setap ..sentapp .actualy tak sentap pun .orang yang suka berkecil hati ni berdosa jugak .anddd orang yang buat orang lain kecil hati jugak berdosa tau jangan tak tahu .just like alone in dark .no one care .


lagi satu cerita yang ni lawak laa sangat .nak tahu ? tak nak tahu sudah ,aku cerita jee .hari ahad haritu mak ikut mak ngah pergi IJN tengok Pakteh masuk ward ..pakteh tanya mak 'jemi mana ?'masa tu aku tak ikut sebab mak tumpang makngah so mungkin tak muat kalau aku ikut .Mak pun jawap' jemi dekat rumah laa '.Makteh pulak tanya 'Jemi nak sambung kolej mana ?' Mak 'Entah la dia kata nak amek dekat KPTM je' ..Pakteh 'aikkk ,jemi dah besar ke ?' Makteh "dah laa bang oii budak tu dah 18 tahun dah " .heheee aku gelak terbahak-bahak mak cerita dekat aku .pakteh selalu menyakat aku masa kecik-kecik .sebab masa dulu-dulu badan aku macam strow .kedeng jee .maklumlah masa tu mengalami gastrik yang teruk .Tak lalu nak makan .kerjanyaa main-main jee .kan dah kene akibatnyaa .sekarang tak lagi .dah besar macam strow yang sedut ABC tu tahu kan ? .heheee

Ada lagi satu cerita tapi itu nanti-nantilah .sebab tak ada mood nak taip panjang-panjang .okbyeeee


Tangan awak comellah ,kalau awak komen lagi lagi dan lagi comel

No comments:

Post a Comment

Please put some massage to me :)