Thursday, 12 April 2012

Favourite saya


selamat petanggg semuaaaa ..weeehhhaaaa..wehaaaa .Act ,nak nangis ni .Gembira luaran pedih didalam .okayy kita lupakan hal-hal sedih ni .sekarang ini saya nak cerita perangia baik saya tak kesah la kalau buruk dimata anda-anda semuaaaaa .selalu on9 Facebook friend request tak penah nak App .sebab tak sukaa laa sangat woii .buat apa nak add kalau tak kenal kan ? sampai DP orang yang add saya tu bertukar banyak kali .banyak kawan yang nak di delete .semakkk .nama entah hape-hape .ayooo macam nama hindu pun ada maaaa .mak ayah bagi nama sedap-sedap anda letak nama 'Kacang buncess' .First time tengok nama macam tu sudah gelak guling-guling daaahh .*ops hahaa Nama aku pun sama jugak Jemiesha .tapiii nama tu panggilan manja * tak
salah kan kan ? 

Okbyeee *.*

Tangan awak comellah ,kalau awak komen lagi lagi dan lagi comel

No comments:

Post a Comment

Please put some massage to me :)