Saturday, 28 April 2012

Contest My Blog Are SPECIAL by:haziqahtaib :)

selamat  malam semuaaa .apa khabar ?sihat tak ?saya? saya tak sehat demam +selesema+sakit tekak .tapi malam ini alhamdulillah sihat sikit daripada semalam . .Tapi saya sehat kan badan jugak nak taip-taip sebab saya ditag by cik adik manis Fatso chan   thanks tag saya .


SYARAT SYARAT PENYERTAAN
  • korang buat entry bertajuk contest my blog are SPEACIAL by:haziqahtaib :)
  • pastikan banner ziqa ade kat korang punye entry
  • cite kan sikit kenape blog korang ni special..#pemuji paling best akan menang 
  • tag 3 orang kawan dan pastikan mereka tau
  • ziqa akan tengok dari segi kemasnye dan cantik blog korang..#tak lah cantik sangat..paling paling pun sedap mata memandang
  • letak link contest kat blog korang
  • follow blog ziqa..#paling wajib
  • tekan like kat atas blog ziqa tu (:
  • dah siap entry tu..paste kan link contest blog korang katcomment box ziqa..#tidak dilayan kalau letak kat cbox !
  • link korang mesti penuh..kalau http://haziqahpunye.blogspot.com/ cham ni je,ziqa tidak amik sebagai pesarta tarikh tamat tempoh : 26 mei 2012

    kenape lame sangat ? sebab nak bagi peluang semue masuk lah :)
    lagipun 26 mei tu hari jadi ziqa :)

    umum pemenang : 28 mei 2012   


* * * * * * * * * * *

  •  Nak kena ceritakan pasal blog ?pasal blog saya tak adalah hebat saya .biasa-biasa jee tak penah lagi ada virus cepat loading tak macam sesetengah blogger lain loading dia lama sangat sampai kadang nak tertidur.gadjet pun tak serabut tak ada binatang peliharaan dalam blog ni .nak kene virus .cukup sekadar ada shoutbox dan the lady bos .lagi nak cakap apa eh ?nothing special laaa .that all .okayy byeeeee 
       kalau nak tag kawan saya tak ada kawan ramai lagi .jadi saya minta di excuse kan .terima kasih :D kepada adik haziqah akak join je .tak ada kawan nak ditag .harap maaf .

Tangan awak comellah ,kalau awak komen lagi lagi dan lagi comel

2 comments:

Please put some massage to me :)