Wednesday, 21 March 2012

Kehangatan semakin dirasa


Jam sekarang tepat pukul 3 pagi ketika aku sedang sibuk nak update blog ni..mata dari tadi terkebil-kebil ,berangan atas katil .kalau berangan dah sampai hujung dunia tak apa jugak .sebaiklah ada peneman iaitu azmira .hahaaa.kacau dia masa-masa macam ni memang best.mula-mula kata nak tidur sampai nak dekat sejam mata aku dok pandang kiri kanan kiri kanan tak lena lena .bak kata mira" Pueh aihh dok berangan ".hahaaa.kalau berangan dapat straight A tak apalah .ni berangan pergi bercuti apa barang ...okayy shakira dah mula dengan benda gila dia sebab tak boleh tidur .SPM boleh buat semua manusia separuh gelisah .
makan tak lalu ,mandi tak basah asyik mengenangkan kekasih ,kekasih apa ?kekasih slip kertas SPM laa awak semua ..
Dekat FB 
kalau layan ecah memang pecah otak aku .sangat bertuah ada kawan macam dorang semua ..big family :D

bukak twitter kita layan kawan tweet ...hahahaaa.thanks nadia 

walaupun tiada topik nak cakap tapi still jugak nak ajak bersembang .heheee 

that all for today .huwahuwaaaaa 
 lagi 7 jam shaja .memang saya suka T.T


Tangan awak comellah ,kalau awak komen lagi lagi dan lagi comel

No comments:

Post a Comment

Please put some massage to me :)