Wednesday, 29 February 2012

Hati saya Patah Seribu



peeps hari ni tertekan sangat-sangat gara-gara nak tengok cerita patah seribu melalui internet ..sedia maklum yang anda tahu kadang-kadang line internet nie menganjing jee .bila banyak benda nak bukak la lambat .bila tak nak bukak kemain laju ..masa nak tunggu movie loading habis pun berjam-jam .dari pukul 7 dah nak pukul 12 tak dapat tengok lagi ...akhirnya baru boleh tengok ...baru je nak main error connection ..Omaigod ..kita dah stand by depan lappy nie nak tengok patah seribu ..patah seribu entah kemana .hati pulak beribu-ribu patah sebab tak dapat nak tengok ..harini loading lagi .harap boleh la tengok ..kenapalah patah seribu disiarkan kat astro jee .kita dah la tak ada astro .T.T

saya nak tengok cerita patahseribu .internet please be nice with me :D

Tangan awak comellah ,kalau awak komen lagi lagi dan lagi comel

4 comments:

  1. hai :)

    sya slalu cri dekat google. awk taip la "freebies image of header" klau nak senang bleh ambil dkt sni.

    tutorialsandmore.tumblr.com/graphics

    ReplyDelete
  2. hehe. sabo je lar.. dia tak bg tengok letu.. hehe :)

    ReplyDelete
  3. hahahaaa.yela tu ..dia tak bagi tengok cerita macam nih ..hahaaa.APTB

    ReplyDelete

Please put some massage to me :)